Portfolio

Villa Bussola kookt met Puur Aroma
Een receptenboek met (h)eerlijke en pure recepten gebaseerd op de Italiaanse kruiden, gerealiseerd in samenwerking met onze vrienden van de biologische kruidenkwekerij Puur Aroma...

 

 

Verkrijgbaar via Marcheservices van Peter van Diessen

Un po' di Villa Bussola
Een receptenboek met de basis van de Italiaanse Keuken.
Sorry, de gedrukte uitgave is UITVERKOCHT!

 

 

In digitale uitgave is het boekje nog wel verkrijgbaar via Marcheservices van Peter van Diessen

Kookworkshops
In samenwerking met Marche Services, organiseren we Kookworkshops in Nederland op locatie en in Italië.Leer de Italiaanse keuken en verras je vrienden en familie.

 

 

neem contact op voor meer info!

Wijnproeverijen
In samenwerking met Marche Services, organiseren we Wijnproeverijen in Nederland op locatie en in Italië. Mooie (biologische) wijnen uit de Regio Le Marche.

 

 

Neem contact op voor meer info!

Bemiddeling Import/Export
Zoek je specifieke producten uit Italië? Leg je de lat hoog als het gaat om kwaliteit en zorg? Ik ga voor jou op pad en kom met de (h)eerlijkste producten die bij jouw wensen het beste aansluiten.

 

 

Neem contact op voor meer info!

Organisatie van Trouwerijen
Voor een sfeervolle, romantische trouwerij in Italië, waar je met familie en vrienden de mooiste dag van je leven zult beleven en waar lekker eten centraal staat! Laat het aan ons over... (foto: Manola van Leeuwe)

 

 

Neem contact op voor meer info!

Organisatie van Reizen
Of je met een kookclub, een wandel-groep, een meditatie gezelschap, een wijnliefhebbers vereniging of een taalcursus de nog niet door toerisme veroverde streek Le Marche wilt ontdekken, ben je bij ons bij het juiste adres.

 

 

Neem contact op voor meer info!

Bedankt!

voor je bezoek aan deze website.
Ik hoop dat je alle informatie kon vinden die je verwachtte te vinden. Voel je vrij om je gedachten, aanbevelingen, opmerkingen, feedback en opbouwende kritiek aan mij te melden: Neem contact op!

Respect!

Deze website is gerealiseerd door Peter van Diessen en het copyright ligt bij Marche Services. Peter heeft al mijn eisen en wensen weten te vertalen in deze prachtige look. Ik besteed veel tijd en effort in het creëren van wat je hier ziet. AUB respecteer dat en geef credit aan ons werk. Vraag onze toestemming voordat je iets kopieert.